Ta bort URL Referrer Service

När du länkar till en annan webbplats och en användare klickar på den länken kan administratören för den andra sidan se i sin Analytics-statistik var användaren kom ifrån, eller hänvisningswebbplatsen/domänen. Det kan finnas fall då du inte vill att den andra webbplatsen ska veta var trafiken kommer ifrån.

Varför dölja hänvisningswebbplats

Vi kommer inte att gå in på detaljerna om skälen till att vi vill dölja hänvisningswebbplatsen. När vi skapade den här tjänsten var vårt resonemang för att skydda våra affiliate-genererande sidor inför våra partners och konkurrens. Att hitta nischer som kan producera leads inom affiliate-marknadsföring kan ta tid, och sådan information behöver skyddas för att undvika att andra replikerar det för snart och konkurrerar med dig. Att ta bort hänvisningswebbplatsen var därför en av lösningarna som implementerades.

Tjänsten som presenteras nedan är snabb och gratis att använda!

Hur man använder

Att använda dölj hänvisningstjänsten är enkelt genom att följa stegen nedan:

  1. kopiera följande länk: ”http://iwebz365.se/hide/?http://www.mywebsite.com
  2. redigera ”http://www.mywebsite.com”-delen med länken till webbplatsen du länkar till och du vill inte visas som referent (det kan antingen vara en domänhemsida eller en djuplänk / affiliate-länk; se till att inkludera http eller https också)
  3. klistra in den nyformaterade länken i ett blogginlägg på din webbplats eller andra webbplatser och varje gång någon klickar på den länken kommer han/hon att omdirigeras till önskad länk utan att överföra hänvisningswebbplatsinformationen